نخستین بارقه های خصوصیسازی به شیوه «توزیع سهام شرکت های دولتی» از اوایل دهه هفتاد شمسی، در آسمان اقتصاد کشور نمایان شد و در قالب تصویب «سیاست های کلی اصل۴۴» و اجرایی سازی طرح سهام عدالت، جامه عمل به تن پوشید. هیات دولت نیز در ادامه با تصویب «آییننامه اجرایی افزایش ثروت خانوارهای ایرانی» در جلسه مورخ ۲۱ آبان ۸۵، ستاد مرکزی سهام عدالت را بنیان نهاد....
فرابورس ایران میتواند معاملات در شرکتهای سرمایهپذیر موضوع سبد سهام عدالت را از ساعت ۱۲:۴۵ تا ۱۴:۰۰ با اعمال قیمت پایانی همان روز به عنوان کف دامنه نوسان و بدون اعمال محدودیت در سقف دامنه نوسان قیمتی انجام دهد.
سخنگوی ستاد آزادسازی سهام عدالت، با تشریح شرایط واریز متمرکز سود سهام شرکتها از طریق شرکت سپرده گذاری مرکزی گفت: امکان تغییر روش مستقیم به غیر مستقیم در آزادسازی سهام عدالت وجود ندارد.
کارشناسان در حال انجام تستهای نهایی روی میز خدمت یکی از سامانه های شرکت سپردهگذاری مرکزی هستند تا تمامی فرایندهای انتقال سهام عدالت متوفیان به صورت غیر حضوری انجام شود.
سخنگوی ستاد آزادسازی سهام عدالت درباره اینکه آیا مشمولان سهام عدالت افزایش مییابد؟ گفت: این موضوع در مجلس و دولت به طور جدی مطرح است، اما تاکنون تصمیم قابل ارائهای در این زمینه وجود ندارد.
شرکت سپرده گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه (سمات) اعلام کرد : ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر از وراث متوفیان سهام عدالت باید منتظر اطلاعیه های این شرکت در خصوص انتقال سهام عدالت اموات باشند.
در راستای تسهیل دسترسی هموطنان گرامی به خدمات بانکی و به منظور کاهش مراجعات حضوری به شعب، امکان اعطای وکالت فروش سهام عدالت به صورت غیرحضوری در بانک سینا فراهم شد.
معاون خصوصیسازی با اشاره به مغایرت ۱.۸ میلیون نفر سهامدار عدالت با سامانه سازمان خصوصی گفت: ملاک عمل، اطلاعات سازمان خصوصیسازی است و دعوتنامهها و کارت پرس شده سهام عدالت تعاونیها اعتبار ندارد.
تمام دارندگان سهام عدالت که مدیریت مستقیم را انتخاب کرده اند، می توانند با مراجعه به درگاه sahamedalat.ir از وضعیت دارایی خود در ۳۶ شرکت بورسی مطلع شوند.
جلسه هماهنگی اقتصادی دولت روز یکشنبه به ریاست رئیس جمهور تشکیل و در این جلسه نظام بانکی کشور مکلف شد شرایط لازم را برای اعطای اعتبار به دارندگان سهام عدالت بر مبنای پشتوانه سهام آنان فراهم کند.